Nieuws

GGP-promo


15 december 2020

Momenteel zijn er 156 aanmeldingen voor de najaarsbeurs van 6 t/m 8 oktober 2021. Wie dat zijn, is te zien op de exposantenlijst op de website en in de app. In de week van 19 t/m 26 januari 2021 brengen we alle deelnemers aan de najaarsbeurs nog eens extra onder de aandacht.

Dat doen we o.a. door:

  • De exposanten(profielen) te promoten. Vul deze dus zo volledig mogelijk in!
  • Opnieuw oogjes te plaatsen bij exposanten die in de promotieweek hun bedrijf openstellen voor publiek. Aanmelden kan via info@grootgroenplus.nl
  • Samen met Varb de complete zoekmachine met de actuele voorraad gedurende de promotieweek te activeren. Oproepen om de voorraad te actualiseren volgen begin januari.
  • Op 20 en 21 januari drie bedrijfsrondleidingen bij deelnemers uit te zenden.
  • Op 20 januari een veldkeuring uit te reiken.
  • Op 20 januari een koppeling te maken met het openbare deel van de ALV van Coöperatieve vereniging Treeport Zundert U.A.
  • Op 20 januari een tweetalige KwekersBode uit te geven.
  • De websites, app en webapp op 2021 aan te passen.
  • Actief te zijn op de sociale media.

In de deelnemersomgeving kunt u niet alleen uw exposantenprofiel uitbreiden met o.a. logo, foto, favoriete plant, sociale media en chatfuncties maar er staan ook algemene documenten zoals een handleiding voor het gebruik en mailbanners. Op de website kunnen ook de nieuwe beurslogo’s met slogan worden gedownload.
 
Er is in elk exposantenprofiel ruimte om een film te tonen. Het maken van deze films werd tijdens de najaarsbeurs van GGP 2020 gratis aangeboden. Indien een deelnemer deze film nu alsnog wenst te laten aanmaken en/of de voorgaande wenst te vervangen dan bedragen de kosten 350 euro per minuut. Dit is exclusief btw en reiskosten, maar inclusief vertaling en ondertiteling. De film zal opgenomen worden op het eigen bedrijf en niet in de studio.
 
In de promotieweek zal er een KwekersBode worden verspreid. Hierin kunnen deelnemers met 20% korting advertenties of advertorials laten plaatsen. Deze KwekersBode zal bezorgd worden op 53.000 adressen in de gemeenten Zundert, Rucphen, Etten-Leur en Halderberge. De digitale versie zal in het Nederlands en Engels uitkomen en verzonden worden aan 18.000 bij GGP bekende contacten in binnen- en buitenland. Uitgeverij de Bode verzorgt met medewerking van GGP alle werkzaamheden, GGP zal zorgen voor de vakinhoudelijke inhoud.
 
We verzoeken alle deelnemers om actief mee te werken aan de promotieweek. Aanvragen en vragen kunnen geplaatst worden via info@grootgroenplus.nl. In aanloop naar de promotieweek zullen er diverse oproepen, voorbeelden en tips verschijnen. Doe mee! Activiteit loont! Laat u zien!
 
Nog niet aangemeld als deelnemer aan GGP van 6 t/m 8 oktober 2021, de start c.q. aftrap van het najaarsseizoen? Het inschrijfformulier staat online!